Faksimile. HA.no
Faksimile. HA.no

Hastemøte i Halden

Styreleder Harald Bjerge i Halden Arbeiderblad har innkalt til styremøte mandag klokka 13.30. Tema er LO Haldens krav om ekstraordinær generalforsamling.

Publisert Sist oppdatert

– Vi har fått innspill fra store eiere om å ha en ekstraordinær generalforsamling, bekrefter Harald Bjerge overfor Halden Arbeiderblad. – Betyr dette at styret går og at du trekker deg som styreleder?– Vi får ta det etter møtet. Jeg vil ikke kommentere mer nå, sier Bjerge.

Beklaget egne ord

Striden i Halden Arbeiderblad tar stadig nye omdreininger. Torsdag var ansvarlig redaktør Frode Rekve og administrerende direktør Anne-Grete Kolstad på drøftingsmøte med styret.

I etterkant kom det først en pressemelding om at de to var sagt opp, deretter en pressekonferanse der styreleder Harald Bjerge beklaget at pressemeldingen han selv hadde underskrevet var feil på dette punkt.

Ny rolle?

– Men vi er inne i en prosess med siktemål at direktøren fratrer sin stilling og at Rekve fratrer sin stilling og tilbys en ny med fullt redaksjonelt ansvar, sa Harald Bjerge.

Mens Kolstad uttalte at hun ikke hadde mottatt noen oppsigelse etter drøftingsmøtet.

Lørdag behandlet LO Haldens styre et forslag fra Arbeiderens Presseforbund om ekstraordinær generalforsamling i Halden Arbeiderblad og gikk inn for å støtte forslaget. Nå har altså avisas styre innkalt til hastemøte.

Powered by Labrador CMS