– At 1500 levangsbygg har tegnet abonnement allerede viser at det var et reelt behov for den nære og lokale journalistikken i Levanger igjen, sier redaktør Gaute Ulvik Haugan.

Har passert 1500 abonnenter på én måned. – Helt fantastisk

Sier nøkkelen er nærhet og gode saker.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Etter én måneds drift har iLevanger allerede passert 1500 abonnenter, skriver den ferske lokalavisen i en pressemelding.

– Det er helt fantastisk, sier redaktør Gaute Ulvik Haugan ifølge pressemeldingen.

– At 1500 levangsbygg har tegnet abonnement allerede viser at det var et reelt behov for den nære og lokale journalistikken i Levanger igjen.

Allerede det første døgnet i drift passerte nettavisa 500 abonnenter.

– Det er ingen hemmelig oppskrift, men jeg har fra dag én ment at nøkkelen er nærhet og gode saker. Vi som jobber i iLevanger bor i og kjenner kommunen godt. Det tror jeg er avgjørende når man skal drive lokalavis og lage godt, lokalt innhold, sier redaktøren.

Med omlag 7.500 husstander i Levanger kommune har nykomlingen allerede en husstandsdekning på 20 prosent.

John Arne Moen, konsernsjef i TA Media og styreleder i iLevanger, uttalte før lanseringen at målet var å gi levangsbyggen tilbake lokalavisa de mistet for fem år siden.

– Det er tydelig at folket har savnet lokalavisa si, det ser vi både på interessen for iLevanger blant abonnentene og på tilbakemeldingene vi har fått etter etableringen. Men at vi skulle passere 1500 abonnenter så fort hadde jeg aldri sett for meg, sier Moen.

Powered by Labrador CMS