Mediefolk:

Daglig leder og ansvarlig redaktør i Østlendingen, Tom Martin Kjelstad Hartviksen, slutter i jobben etter fire år og blir ny eneleder i GD. Foto: Torbjørn Olsen / GD

Tom Martin Kjelstad Hartviksen er ansatt som GDs første eneleder

Kommer fra Østlendingen.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over fire år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

I dag ble det klart hvem som overtar som ansvarlig redaktør og administrerende direktør i Gudbrandsdølen Dagningen. Tom Martin Kjelstad Hartviksen (40) blir GDs nye toppsjef. Han kommer fra en tilsvarende stilling i Østlendingen.

– Jeg gleder meg stort til å begynne i GD. For meg består en god lokalavis av både brød og sirkus. Det handler om å levere god journalistikk som er relevant og betyr noe for folk, sier Hartviksen til GD.

Den nye GD-sjefen er født og oppvokst i Trysil, og har tidligere jobbet som journalist i Østerdølen, Hamar Arbeiderblad og Hamar Dagblad. Han har erfaring som sjefredaktør og eneleder i Rjukan Arbeiderblad og Kragerø Blad - i tillegg til Østlendingen.

Hartviksen blir GDs første eneleder.

Til avisen sier han: – Den overgangen blir kanskje større for dere som jobber her, enn for meg. Som medieleder har jeg alltid jobbet i en enledermodell.

Tom Martin Kjelstad Hartviksen tiltrer stillingen ved nyttår, kanskje litt før, skriver GD.

Lese hele intervjuet med den nye GD-sjefen hos GD.

Powered by Labrador CMS