Mediefolk:

41 år gamle Line Ramsrud vender tilbake til Amedia. Fra nyttår overtar hun som ansvarlig redaktør og daglig leder i avisen Hadeland. Foto: Amedia
41 år gamle Line Ramsrud vender tilbake til Amedia. Fra nyttår overtar hun som ansvarlig redaktør og daglig leder i avisen Hadeland. Foto: Amedia

Line Ramsrud er ny toppsjef i Hadeland

Blir ansvarlig redaktør og daglig leder.

Publisert Sist oppdatert

Line Ramsrud (41) er ansatt som ansvarlig redaktør og daglig leder i avisen Hadeland, skriver Amedia i en pressemelding.

Ramsrud begynner i Hadeland i januar. Hun etterfølger Sissel Skjervum Bjerkehagen som nylig tiltrådte stillingen som ansvarlig redaktør og daglig leder i Ringerikes Blad.

Den nye redaktøren kommer fra stillingen som strategi- og kommunikasjonsdirektør for Studentsamskipnaden i Innlandet (SINN), der hun har vært ansatt siden 2017. Før det jobbet hun i Oppland Arbeiderblad fra 2003. Der har hun blant annet vært utviklings- og digitalredaktør og konstituert ansvarlig redaktør.

– Jeg er stolt og glad for den tilliten jeg har fått. Å få lede en solid og veldrevet bedrift med et så viktig samfunnsoppdrag må være drømmejobben. Jeg gleder meg stort til å ta fatt i Hadeland, sier Ramsrud ifølge pressemeldingen.

– Med ansettelsen av Line har vi sikret oss en moderne toppleder med inngående kunnskap om journalistikk og ledelse. Det er veldig mange i Amedia som nå gleder seg over at vi får Line tilbake i våre rekker. Jeg er sikker på at hun vil bidra til å utvikle Hadeland videre sammen med medarbeiderne, og at det kommer til å bli veldig bra for leserne av avisen, sier styreleder i Hadeland, Kristina Fritsvold Nilsen.