Mediefolk:

Harald Eia blir del av Schibsted-satsingen på podkast.
Harald Eia blir del av Schibsted-satsingen på podkast.

Harald Eia blir Schibsted-podkaster

Slutter i NRK.

Publisert Sist oppdatert

Harald Eia er et nytt, stort navn Schibsted nå sikrer seg til podkastsatsingen PodMe.

Det melder de selv i en pressemelding tirsdag.

Schibsted har allerede hentet andre kjente tidligere NRK-podkastere som Radioresepsjonen, Herman Flesvig og Mikkel Niva.

– Vi skal samle Norges beste podkastinnhold på ett sted, og da synes vi det er utrolig stas at Harald Eia ønsker å komme til oss. Han er en av Norges største komikere, og å kunne styrke laget med hans fantastiske kreativitet, kvalitet og kunnskap føles som en virkelig seier. Ikke minst er jeg glad på vegne av alle de abonnentene vi har, og vil tiltrekke oss i tiden fremover, som vil få eksklusiv tilgang til hans konsepter, sier Siv Juvik Tveitnes, konserndirektør for Schibsteds nyhetsmedier, i meldingen.

– Jeg gleder meg til å være med det kreative laget som skal skape morsomme og interessante podcaster på Schibsteds nye podkast-platform. Dette blir en gøyal lekegrind for meg og de andre kokko folka som skal få boltre seg med prating og tull. Det eneste jeg frykter er å bli lurt inn i et bisart podkastkonsept med Morten Ramm, sier Harald Eia i meldingen, der det også opplyses at han slutter i NRK og starter samarbeidet med PodMe og Schibsted i løpet av høsten.

Eia har lenge ledet podkasten «Sånn er du» på NRK, sammen med Nils Brenna.

Powered by Labrador CMS