Fra venstre: Henning Johansen, direktør lokale mediehus i Polaris Media Midt-Norge, Jan Erik Steen, styreleder i Nea Radio og Per Axel Koch, konsernsjef Polaris Media.
Fra venstre: Henning Johansen, direktør lokale mediehus i Polaris Media Midt-Norge, Jan Erik Steen, styreleder i Nea Radio og Per Axel Koch, konsernsjef Polaris Media.

Polaris Media Midt-Norge

Nea Radio blir en del av Polaris Media

Polaris Media kjøper 67 prosent av aksjene i Nea Radio AS.

Publisert Sist oppdatert

En gruppe aksjonærer, som til sammen eier 67,4 prosent i Nea Radio AS, selger sine aksjer til Polaris Media Midt-Norge AS, skriver mediekonsernet i en pressemelding.

Polaris Media er også eier av Radio Alta, Radio 1 FM Molde, Radio E6 og Radio Stryn.

Henning Johansen, direktør med ansvar for lokale mediehus i Polaris Media Midt-Norge AS, sier i pressemeldingen at de er imponert over den gode utviklingen som har vært i Nea Radio.

– Med vel 35.000 daglige og 60.000 ukentlige lyttere er Nea Radio den tredje største lokalradioen i Norge. I Trøndelag er radiokanalen den nest største, kun slått av NRK Trøndelag. Dessuten har Nea Radio, sammenlignet med de største konkurrentene i Trøndelag, lykkes meget godt mot yngre lyttergrupper

Selskapet har pr i dag en stab på cirka 15 årsverk.

– Som mediegruppe i Midt-Norge er Polaris opptatt av lyd som viktig strategisk satsingsområde, da spesielt podkast. Å utvikle sterkere lydmiljøer innenfor konsernet er strategisk viktig. Nasjonalt er konsum av podkast i sterk vekst. Det satses relativt mye fra flere mediehus i konsernet på dette området.

Styreleder i Neo Radio, Jan Erik Steen, legger til:

– De siste 10 årene har vært en utrolig reise for Nea Radio. Vi har gått fra å være en nærradio for Selbu, Tydal og Røros til å bli en flerkanals 24/7 regionradio for hele Trøndelag. Vi er overbevist om det finnes et enda større potensiale for «verden beste trønderradio».

Powered by Labrador CMS