Fra venstre redaktør i Trav og Galopp-Nytt, Truls G. Pedersen, styreleder Kristian Skullerud, ansvarlig utgiver Holm Amund Holmsen, journalist i Hest.no Astrid Marie Årdal og redaktør Knut Houge i Hest.no. Foto: Astrid Marie Årdal / Hest.no

– Ved å kjøpe Hest.no styrker vi hestens posisjon i mediene

Trav og Galopp-Nytt AS kjøper Hest.no.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over fire år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

– Vi er nødt til å tenke bredere når det gjelder hest, sier Kristian Skullerud, styreleder i Trav og Galopp-Nytt (TGN), til Hest.no.

– Ved å kjøpe Hest.no styrker vi hestens posisjon i mediene, fortsetter Skullerud, som kanskje er mer kjent som ansvarlig redaktør i avisen Gudbrandsdølen Dagningen.

Styrelederen mener det er et strategisk oppkjøp som Trav og Galopp-Nytt nå gjør på vegne av hele hestesporten.

– Hestemiljøet er nødt til å stå samlet. Sammen er vi sterke. Hest.no er et meget sterkt merkenavn i de deler av hestemiljøet som ikke nødvendigvis omfatter trav- og galoppsporten.

Han påpeker at det er mange synergieffekter å hente ut ved å slå Hest.no under paraplyen til Trav og Galopp-Nytt.

– TGN er jo nærmest enerådende på å levere fagstoff i trav og galoppsporten. Dette er stoff som ofte er universielt for hele hestesporten, og hestemiljøet. Motsatt kan artikler Hest.no produserer være godt stoff for TGN. Ved å utnytte hverandres styrker, vil dette bli et løft for hele hestesporten.

Formelt er det Hesteportalen AS som er kjøpt opp. I tillegg til Hest.no står selskapet også bak nettsiden Hunden.no.

Les hele saken hos Hest.no.

Powered by Labrador CMS