Mediefolk:

– Jeg er opptatt av å ta mote og skjønnhet på alvor, og å se det som fenomener som strekker seg langt utover «bare» klær og sminke, sier Ida Elise Eide Einarsdóttir.
– Jeg er opptatt av å ta mote og skjønnhet på alvor, og å se det som fenomener som strekker seg langt utover «bare» klær og sminke, sier Ida Elise Eide Einarsdóttir.

Hun er KKs nye moteansvarlig

Ida Elise Eide Einarsdóttir forlater Melk & Honning.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

– Jeg gleder meg stort til å være med på å løfte mote- og skjønnhetssatsingen i KK ytterligere, sier Ida Elise Eide Einarsdóttir som nå tar over som moteansvarlig i magasinet.

– Som Norges største kvinnemagasin på print og nett er det naturlig at KK har en sterk posisjon her. Jeg er opptatt av å ta mote og skjønnhet på alvor, og å se det som fenomener som strekker seg langt utover «bare» klær og sminke.

34-åringen har en master i journalistikk fra Universitet i Oslo, samt ti års erfaring som redaktør og journalist, og kommer fra jobben som redaktør for motenettstedet Melk & Honning.

– Det er klart at det er vemodig å forlate Melk & Honning som jeg har vært med på å bygge opp til å bli en ledende stemme i den norske moteverdenen. Men dette er rett og slett en sjanse jeg ikke kan la gå fra meg. Med over 2 millioner sidevisninger hver uke når KK svært bredt ut. Det er det på tide at motebransjen anerkjenner.

Ansvarlig redaktør i KK, Ingeborg Heldal, er storfornøyd med sin nye rekruttering:

– Ida er en av bransjens aller dyktigste og mest respekterte, og jeg er utrolig stolt av at hun tar med seg sin kompetanse og sitt unike blikk for trender og mote og blir en del av KK. Hun besitter en helt unik kombinasjon av faglig tyngde og tabloid teft, som kommer til å løfte KK sin mote- og skjønnhetssatsing. I tillegg gleder jeg meg stort til å dra nytte av hennes eksepsjonelle estetiske sans og store nettverk.

Eide Einarsdóttir tiltrer stillingen 1. juni.

Powered by Labrador CMS