Mener feil mann blir hengt ut

På YouTube ligger det flere videoer med bilde av en person som skal være Lommemannen. Nå advarer flere mot at det er feil person som avbildes.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ti år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Det er publisert en rekke videoer tilegnet Lommemannen på YouTube. Innholdsmessig varierer de fra hatske verbale utfall mot den siktede, til bilder av mannen. Ett av disse bildene er ikke et overvåkingsbilde, eller politiets tegning av mannen, men et ordinært fotografi.

Bildet viser en mann på en båt iført en blå allværsjakke og med caps på hodet. Mannens ansikt er godt synlig.

YouTube-brukere advarer

Flere brukere på YouTube mener dette bildet ikke er av den siktede, og at feil mann henges ut. Brukeren sanco80 skriver «Dette er skandale, bilde av mannen som er på båten er ikke lommemannen. Slett denne filen snarest.»

Det samme advarer signaturen bullsjiit mot: «Hvis du først skal henge ut mannen, burde du iallefall legge ut bilde av den riktig mannen da? Og ikke en annen.!»

Topper Google

Nyhetsleder Gard Steiro i Bergens Tidende har sett det aktuelle bildet, og han mener personen på bildet ikke likner på de bildene han har sett av den siktede 55-åringen.

Det hører også med til historien at videoer på YouTube med tittelen Lommemannen er det første du får treff på når du googler ordet lommemannen.

Powered by Labrador CMS