Hildegunn Soldal blir strategidirektør i Aller

Mediekonsernet omorganiser det digitale området.

Publisert Sist oppdatert

Det melder Aller Media i en pressemelding. Hildegunn Soldal slutter som utviklingsdirektør for å bli direktør for strategiske partnerskap. Hun skal fortsatt jobbe operativt overfor den digitale ledelsen, redaksjonene og det kommersielle miljøet i Aller, men vil i tillegg få ansvar for samarbeid med viktige strategiske partnere og digitale utviklingsprosjekter.

Geir Wiksén slutter som utviklingsdirektør i SOL og blir teknologidirektør i digitalt område i Aller. Foruten SOL får han nå også det tekniske ansvaret for DB Medialab og Aller Media.

Inge Thorud slutter som utviklingsleder i DB Medialab og blir digital produktdirektør i Aller. Han får ifølge pressemeldingen ansvar for å samarbeide med alle digitale produkteiere i Aller og være ansvarlig for å skape et felles miljø for inspirasjon og veiledning innenfor digital utvikling.  

Det er konserndirektør digital Stephan Granhaug i Aller Media som har gjennomført omorganiseringen. Aller medier endringen styrker og samler den digitale satsingen i det danskeide mediekonsernet.

– Vi tror på partnerskap med stadig flere internasjonale aktører. Vi øker også samarbeidet internt mellom selskaper og redaksjoner. Nå samler vi flere digitale ressurser og styrker forståelsen av teknologi i ledergruppen. Vi tenker både stort og bredt, sier Granhaug i pressemeldingen.

SOL fortsetter som eget selskap.