Mediefolk:

Lone Omholt Lossius og Øystein Eian er begge ansatt som journalister i Tidsskriftet Fysioterapeuten.
Lone Omholt Lossius og Øystein Eian er begge ansatt som journalister i Tidsskriftet Fysioterapeuten.

Tidsskriftet Fysioterapeuten ansetter to nye journalister

Skal satse enda mer på fag.

Publisert Sist oppdatert

Norske fysioterapeuter kan forvente langt mer fokus på faget, etter at Tidsskriftet Fysioterapeuten nylig styrket laget med to nye medarbeidere, skriver bladet i en pressemelding.

For kort tid tilbake begynte Øystein Eian (37) og Lone Omholt Lossius (32) som henholdsvis journalist og forskningsjournalist i tidsskriftet.

Eian kommer fra Nordstrands Blad og har tidligere også jobbet i NHO. Lossius er utdannet fysioterapeut med spesialkompetanse i psykomotorisk fysioterapi, og tar nå en mastergrad i humanfysiologi ved København Universitet.

– Jeg gleder meg til å bidra i en offensiv fagbladredaksjon som dekker en viktig yrkesgruppe. Det er mange temaer å belyse, og for meg personlig blir det spennende å prøve noe helt nytt, sier Eian i pressemeldingen.

Kollega Lossius legger til:

– Det er nytt og veldig spennende å tre inn i rollen som journalist. Jeg håper jeg kan bidra til å gjøre relevant forskning mer tilgjengelig, forståelig og brukbart for leserne av Tidsskriftet Fysioterapeuten.

Ansvarlig redaktør Irene Mårdalen er glad for å få flere om bord.

I løpet av kort tid har vi fornyet tidsskriftet på flere flater. Satsing på nett, nyhetsbrev og sosiale medier har gitt oss langt flere lesere på kort tid. I tillegg har vi nylig startet podkast. Vi har samtidig fornyet og videreutviklet papirutgaven, som fortsatt fremstår som vårt flaggskip. Alt dette krever naturligvis ressurser. Jeg er derfor enormt glad for å få to nye og spennende kolleger.

Powered by Labrador CMS