Den ferske journalisten gleder seg til å bli bedre kjent med sin egen hjemkommune,
og bidra til et bedre samfunn.
Den ferske journalisten gleder seg til å bli bedre kjent med sin egen hjemkommune, og bidra til et bedre samfunn.

MEDIFOLK:

Irmelin Klemetzen er ansatt som journalist i Ságat

58-åringen har aldri jobbet i en avis tidligere.

Publisert Sist oppdatert

Nylig har Ságat utvidet redaksjonen sin med en Irmelin Klemetzen fra Stabbursnes, skriver Ságat. Til egen avis forteller at hun trives i ny jobb ved Ságats hovedkontor i Lakselv.

– De første dagene har vært interessant og artig. Det er spennende å bli kjent med lokalsamfunnet på en ny måte, sier hun til Ságat.

58-åringen har aldri jobbet i en avis før. Hun har akademisk bakgrunn, og har jobbet i offentlig forvaltning igjennom hele karrieren sin.

– Jeg tror jeg har gjort meg erfaringer som kan være nyttig i min nye jobb. Jeg har god kjennskap til de demokratiske prosesser. Jeg kan ta innbyggerperspektiv, og være en slags vakthund, sier hun.

Klementzen ønsker å bidra til et bedre samfunn gjennom journalistikken. Samtidig som hun gjerne vil få frem glade saker, er hun opptatt av det journalistiske samfunnsoppdraget.

– Den nye stillingen gir meg muligheten til å sette søkelys på saker både lokalt, regionalt og nasjonalt. Også saker som virker uheldig for innbyggerne. Slik håper jeg å kunne være med, og påvirke de politiske prosessene.

Powered by Labrador CMS