Mediefolk:

Jakob Arvola
Jakob Arvola

Jakob Arvola (49)

Denne artikkelen er over fem år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Jakob Arvola går tilbake til NRK etter rundt seks år i Radio Norge, de siste fire årene som anker i kanalens morgensending. Arvola skal fortsette med å arbeide på morgenen også i NRK. Her som en del av teamet bak frokost-nysatsning på NRK klassisk.  

Arvola har arbeidet som vaktsjef, anker og programleder i NRK tv og radio mellom 1989 og 2010. Han har også frilanset fra Stockholm i et par år. Fra 2012 arbeidet han som reporter og anker i Morgenklubben med Loven & Co. I 2014 ga han ut novellesamlingen Det går ikke over

I forbindelse med jobbbyttet skrev han dette på sin Facebook-side: 

– Detaljene er fortsatt under lagarbeid i en superproff redaksjon, men det som allerede er klart er at det blir varsomme oppdateringer på dagens aktuelle hendelser, det blir den aller ferskeste værmelding vennlig levert ved døren, i bilen og til frokostbordet, det kan bli enkelte tankerekker og møter med folk som har noe på hjertet i overgangen mellom den avgående natten og den påtroppende dagen, men fremfor alt, mine venner: Den tidløse og evige klassiske musikken som gir den aller beste starten på dagen, presentert i moderne høykvalitetsradio. Funfact til nye lyttere: Filmmusikk er også på NRK Klassisk sine spillelister! Jeg tenker vi sier at 2017 blir veldig ok! Høres på radio!

Powered by Labrador CMS