Jan Thoresen (foran) blir ny administrerende direktør i Labrador og Jon Reidar Hamerfjeld fortsetter som direktør for kommersialisering.
Jan Thoresen (foran) blir ny administrerende direktør i Labrador og Jon Reidar Hamerfjeld fortsetter som direktør for kommersialisering.

MEDIEFOLK:

Jan Thoresen går fra Aller X til Labrador

– Nå dobler vi staben og satser på vekst.

Publisert Sist oppdatert

Publish Lab AS bytter navn til Labrador CMS og ansetter Jan Thoresen som ny administrerende direktør. Han forlater dermed jobben i Aller X.

– Kompetansen i Publish Lab er helt enestående. Selskapet har i dag over 200 nettaviser i seks land, og tar stadig nye markeder. Nå dobler vi staben og satser på vekst, sier Thoresen i en pressemelding.

Thoresen er i dag styreleder i Publish Lab/Labrador CMS.

– Vi er sikre på at vi har bygget et verdensledende produkt. Nå har vi hentet inn investorkapital for å vokse videre i utlandet. Jeg har vært med på reisen til Labrador i ulike roller siden starten og fulgt tett på og snakket med mange potensielle kunder i løpet av de siste årene. Det vi får høre er at vi er langt foran resten av bransjen, sier Thoresen

Avtroppende daglig leder, Jon R. Hammerfjeld, ønsker sin gamle kollega fra Dagbladet velkommen.

– Vi har vokst voldsomt de siste fem årene, og det blir veldig bra å få inn Jan som den ressursen han er i Labrador CMS. Nå skal jeg fokusere helt på å ta nye markeder, sier Hammerfjeld, som blir direktør med ansvar for kommersialisering av Labrador CMS fra 1. februar.

– Det er gøy å vise fram systemet til nye kunder, og vi får den samme reaksjonen uansett hvilket land vi viser det fram i. Redaksjonene liker enkelheten og fleksibiliteten og de store ser fordelen med å bytte ut egenutviklet kode med et system som vedlikeholdes av oss.

Labrador CMS er et publiseringssystem som er utviklet for profesjonelle nettaviser, og brukes blant annet av Dagbladet og TV 2. De to mediehusene har fram til nå vært de største eierne i selskapet.

Tidligere i dag ble det kjent at Karina Dahling Ehrenclou blir ny administrerende direktør i Aller X.

Til opplysning: Journalisten bruker publiseringsløsningen til Labrador.

Powered by Labrador CMS