Journalist Johanne Ringøen i Tønsbergs Blad vil ikke finne seg i å bli ufrivillig omfavna av fulle menn mens hun er på jobb.
Journalist Johanne Ringøen i Tønsbergs Blad vil ikke finne seg i å bli ufrivillig omfavna av fulle menn mens hun er på jobb.

På jobb for Tønsbergs Blad ble Johanne (19) ufrivillig omfavna av en full mann

«Blir vanskelig i livet om du ikke tåler såpass» lyder det i kommentarfeltet.

Publisert Sist oppdatert

Journalist Johanne Ringøen opplevde at en full, eldre mann omfavna henne mot hennes vilje da hun var ute på jobb for Tønsbergs Blad. Etter en kommentar hun skrev i avisa, har kommentarfeltet «kokt», skriver avisa.

«Skal jeg som ung, kvinnelig journalist finne meg i å bli omfavnet av full mann i 60-årene?» spør Ringøen i kommentaren.

«Tilbake på jobb føler jeg med ydmyket, flau og sint. Jeg blir rasende og tårene triller. Heldigvis for meg, møtes jeg av kolleger som blir like sinte som det jeg blir», skriver hun.

Det har kommet nærmere 150 kommentarer til kommentaren, skriver avisa i en egen sak.

«På impuls tar jeg hendene i kryss foran brystet mitt og ber han stoppe, ikke gjøre dette, fordi dette er verken behagelig eller koronavennlig», skriver 19-åringen.

«Mannen høres ut som en snill variant som hadde fått for mye. Du burde tåle det. Forstår faktisk ikke at du er dypt fortvila og gråter. Blir vanskelig i livet om en ikke tåler såpass. Men ikke noe forsvar til mannen som oppførte seg dumt.», skriver Ragnar Sollie i kommentarfeltet.

Flere andre mener også at den unge journalisten bør tåle såpass, spesielt med tanke på at det var fredags kveld. Andre mener hun ikke skal finne seg i slik oppførsel.

– Jeg synes det er greit at det er debatt, for folk skal få mene det de vil. Men jeg klarer ikke helt å forholde meg til den, for det er tydelig at det jeg syntes situasjonen var ubehagelig, sier Ringøen til egen avis.

Powered by Labrador CMS