Ansvarlig redaktør John Arne Markussen i Dagbladet har skaffet seg tilgang til innhold fra CNN. Foto: Martin Huseby Jensen
Ansvarlig redaktør John Arne Markussen i Dagbladet har skaffet seg tilgang til innhold fra CNN. Foto: Martin Huseby Jensen

CNN og Dagbladet inngår samarbeid

Toveis deling av innhold.

Publisert Sist oppdatert

Avtalen gir Dagbladet tilgang til innhold fra CNN International New Source, sammen med hundrevis av samarbeidende kringkastere og digitale partnere.

Dagbladet vil integrere CNN i sin nyhetsformidling og ha tilgang til CNNs reportere og korrespondenter over hele verden. Mediehuset får en spesiell tilgang til innhold knyttet til amerikansk politikk og det forestående valget. Avtalen gjelder det norske markedet og trer i kraft øyeblikkelig, heter det i en pressemelding fra de to selskapene.   

Dagbladet vil samtidig levere innhold til CNN i forbindelse med store nyhetshendelser.   

– Vi er glade for å ønske Dagbladet velkommen inn i storfamilien av CNN-partnere, sier Greg Beitchman, visepresident med ansvar for innhold, salg og partnerskap innen CNN International.

– Web-TV er en stadig viktigere del av vårt nyhetsarbeid, og vi er stolte av å inngå et partnerskap med verdens mest kjente nyhetskanal – CNN. Initiativet kom fra CNN som har merket seg vår sterke posisjonen digital, sier Dagbladets ansvarlige redaktør John Arne Markussen.