Salangen-Nyheter-gründer og redaktør Jon Henrik Larsen har søkt ny jobb.
Salangen-Nyheter-gründer og redaktør Jon Henrik Larsen har søkt ny jobb.

Jon Henrik Larsen

Salangen-Nyheter-redaktøren søker på NRK-jobb

– Har ikke gitt opp hjertebarnet.

Publisert Sist oppdatert

Salangen-Nyheters profilerte redaktør Jon Henrik Larsen står på søkerlista til journaliststilling i NRK, omtaler Folkebladet.

Larsen er en av fire søkere til en ledig stilling ved NRKs lokalkontor på Finnsnes, en times kjøretur fra Salangen-Nyheter-lokalene på Sjøvegan.

– Jeg har søkt stillingen i NRK Troms på Finnsnes, for jeg synes den virker spennende, skriver Larsen selv til Journalisten.

– Jeg har aldri før vært jobbsøker, så jeg har lyst å søke og se hvordan prosessen pågår. Det er jo ikke sikkert jeg i det hele tatt er interessant for kringkastingen. Og ingen avgjørelser er tatt på dette tidspunkt om min videre vei innenfor media.

Larsen har de siste par årene møtt staten i retten flere ganger, i en rettsstrid om bruk av brukerstyrt personlig assistent (BPA). Larsen, som har autisme, mener han er avhengig av at assistenten kan bistå i arbeidet med Salangen-Nyheter, men har ikke fått medhold i tingrett eller lagmannsrett.

– Jeg vil understreke at jeg ikke har gitt opp hjertebarnet Salangen-Nyheter på noen som helst måte, heller ikke BPA-saken mot staten, skriver Larsen, og opplyser at det pågår vurdering om hvorvidt saken skal ankes til Høyesterett.

Powered by Labrador CMS