June Marie Westerveld forlater Aftenposten etter 15 år for ny jobb i Nordstrands Blad.
June Marie Westerveld forlater Aftenposten etter 15 år for ny jobb i Nordstrands Blad.

MEDIEFOLK:

June Marie Westerveld ansatt som redaktør i Nordstrands Blad

– Lokalavisjournalistikk på sitt beste gjør en direkte endring i folks liv.

Publisert Sist oppdatert

June Marie Westerveld (41) er ansatt som ansvarlig redaktør og daglig leder i Nordstrands Blad i Oslo, skriver Amedia i en pressemelding.

– Det har vært spennende å følge Nordstrands Blad som beboer i bydelen, sier Westerveld i pressemeldingen.

– Avisen har en sterk posisjon i lokalmiljøet og har hatt en fantastisk reise de siste årene. Lokalavisjournalistikk på sitt beste gjør en direkte endring i folks liv. Det er til kjernen av journalistikken, og for meg et veldig inspirerende og viktig oppdrag, fortsetter hun.

Westerveld kommer fra stillingen som nyhetsleder i A-Magasinet. Før det var hun nyhetsleder i innenriksavdelingen i Aftenposten i ett år. Til sammen har hun 15 års journalistisk erfaring fra Schibsted-avisen. Hun har også redaksjonell erfaring fra Vårt Land og Universitas. Hun har bachelorgrad i statsvitenskap fra Universitetet i Oslo.

Styreleder Morten Nilsen sier han er svært tilfreds med ansettelsen av Westerveld som leder i Nordstrands Blad.

– Gjennom ansettelsesprosessen har June dokumentert gode lederegenskaper, bred publisistisk erfaring og at hun er en person som arbeider målrettet for å oppnå gode resultater. Hun er uten tvil en leder som har nødvendige kvalifikasjoner, erfaringer og egenskaper som skal til for å videreføre den fine utviklingen Nordstrands Blad har hatt blant lesere og abonnementer de siste årene.

June Marie Westerveld begynner i stillingen i mars 2023.

Powered by Labrador CMS