Juritzen ut av MTV Juritzen

Arve Juritzen slutter i tv-produksjonsselskapet MTV Juritzen, som sliter med store underskudd. Alle seks ansatte på teknisk avdeling har fått oppsigelsesvarsel, melder dn.no.

I 2000 kjøpte svenske MTV Produktion Arve Juritzens norske tv-produksjonsselskap Juritzen as. Juritzen fikk 15 millioner kroner for selskapet sitt, i tillegg til aksjer i MTV Produktion som var verd 14,2 millioner kroner. I Norge fikk det fusjonerte selskapet navnet MTV Juritzen.

Nå slutter Arve Juritzen i MTV Juritzen, etter år med store underskudd, skriver dn.no. Juritzen vil fortsatt være en av de største eierne i selskapet.Daglig leder Øystein Kristiansen i MTV Juritzen bekrefter at det også går mot oppsigelser an ansatte. Han viser til at det skjer som følge av en omorganisering av driften og at man ikke lenger ønsker å ha en fast teknisk avdeling.

MTV Juritzen produserer «TV 2 hjelper deg», Premier League-sendinger for Canal Plus, «Make My Day» for TVNorge og «Tid for mat» for TV 2.

Leder Øystein Larsen i redaksjonsklubben i «TV 2 Hjelper deg» drøftet i går oppsigelsene med Norsk Journalistlag. Han viser til at det er ansettelsesvern i Norge og at de nå vurderer hva de skal foreta seg.- Det er jo ikke helt uproblematisk å sende fast ansatte ut i en frilans- eller engasjementstilværelse, sier Larsen til dn.no.Powered by Labrador CMS