Hege Storhaug fikk i morgentimene beklagelse fra TV 2. På direkten. Arkivfoto: Journalisten
Hege Storhaug fikk i morgentimene beklagelse fra TV 2. På direkten. Arkivfoto: Journalisten

Hege Storhaug får beklagelse fra TV 2

Ga Kari Jaquesson for frie tøyler under intervju.

Publisert Sist oppdatert

Kari Jaquesson var i TV 2s God Morgen Norge for å snakke om «På Kanten-prisen». som hun får for sitt engasjement mot tiltakende aksept for kvinneundertrykkende porno og vold, skriver Nettavisen. I denne sammenheng kritiserte Jaquesson Hege Storhaugs uttalelser om islam og muslimer.

– Kari Jaquesson får det til, skrev Storhaug, som er informasjonsleder i Human Right Services, på Facebook i går kveld. Hun legger til at det skal leses opp en beklagelse på tirsdag morgen, og gir TV2 kudos for selv å ta initiativ til å beklage.

Selv om Storhaug vektlegger Jaquessons kritikk av Storhaugs holdninger og uttalelser, er det ikke disse TV 2 beklager. Til Nettavisen sier redaktør Karianne Solbrække at det de beklager er at det burde vært understreket at Storhaug ikke var til stede og derfor ikke kunne forsvare seg mot Jaquessons uttalelser.

– Det er ingen dramatikk i dette. Vi ønsker å være fair. Vi har et tre timer direktesendt program fem dager i uken, med opp mot 25 gjester i studio i løpet av en morgen. Våre rutinerte programledere håndterer dette jevnlig, men akkurat i dag glapp det altså for oss. Det ønsker vi å rydde opp i med en kort melding i morgen tidlig.

Vil du vite mer om TV 2? Utforsk vår dekning her.

Powered by Labrador CMS