Mediefolk:

Mastiff-sjef Kathrine Haldorsen er ansatt som ny programredaktør i TV 2. Foto: Jan-Petter Dahl/TV 2
Mastiff-sjef Kathrine Haldorsen er ansatt som ny programredaktør i TV 2. Foto: Jan-Petter Dahl/TV 2

Kathrine Haldorsen er ny programredaktør i TV 2

Forlater toppjobb i Mastiff.

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Kathrine Haldorsen er i dag ansatt som ny programredaktør i TV 2. Hun kommer fra stillingen som administrerende direktør i produksjonsselskapet Mastiff, skriver TV 2 i en pressemelding.

Haldorsen har bakgrunn som journalist, vaktsjef, programleder, prosjektleder, utviklingssjef og nå sist administrerende direktør i Mastiff.

– Jeg har hatt verdens beste jobb, men nå er verdens beste jobb også ledig. Jeg maner mine til å tørre å ta sjanser, og til slutt valgte jeg å følge mitt eget råd. Jeg har alltid vært glad i TV 2, et langt og intenst kjærlighetsforhold som startet allerede da TV 2 startet opp i 1992. Nå har jeg vært ute i verden i sju år og synes det var en passe lang separasjon, sier Haldorsen ifølge pressemeldingen.

– Norsk innhold og god journalistikk er det viktigste fremover, og det norske folk skal få mer av det de er glad i. I tillegg er selvsagt den digitale utviklingen som TV-bransjen står midt oppe i utrolig spennende.

Kathrine er flink til å bygge lag, og har de beste forutsetninger for å sikre at vi er en god, forutsigbar og alltid fair partner for alle de flinke programskaperne i norsk produksjonsbransje, sier TV 2-sjef Olav T. Sandnes.

Powered by Labrador CMS