39 ansatte fra TV-delen og seks fra radio forsvinner ut av selskapet. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
39 ansatte fra TV-delen og seks fra radio forsvinner ut av selskapet. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix

P4-eier omorganiserer og kutter staben i Norge

45 ansatte må gå.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

P4, TV 3- og Viaplay-eier NENT nedbemanner i Norge som ledd i en større omorganisering. 39 ansatte fra TV-delen og seks fra radio forsvinner ut av selskapet.

I begynnelsen av oktober kom beskjeden om at mellom 30 og 50 årsverk skulle bort. Torsdag ble de ansatte innkalt til allmøte der det ifølge Medier24 kom avklaringer om nedbemanningen av 45 personer, noe Kampanje erfarte tirsdag denne uken.

– Hele NENT Group ble fra 1. oktober organisert etter funksjonsområder i stedet for landegrenser og varemerker som tidligere. Som et resultat av den nye strukturen vil mange gode kolleger dessverre forlate selskapet, skriver Kenneth Andresen, som er P4-sjef og office manager i NENT Norge, i en epost.

Blant lederne som forsvinner ut, er det listet opp følgende navn i eposten: Programdirektør Andreas Bakka Hjertø, sportssjef Anne Tufte, kommersiell direktør Bjørn Erik Broady Aasebø, kommunikasjonsdirektør Line Vee Hanum, innholdsrådgiver og tidligere norgessjef Morten Aass og digitaldirektør Trygve Refvem.

Fra før er det kjent at norgessjef og administrerende direktør Vegard K. Drogseth mister jobben.

– Jeg fikk valget mellom å gjøre andre ting i selskapet eller finne nye eventyr utenfor huset, og så valgte jeg det siste. Det er udramatisk, sier Morten Aass til Kampanje.

Aass overtok rollen som administrerende direktør for MTG Norge i 2017 etter å ha ledet studiovirksomheten til konsernet i en årrekke. Det siste året har han fungert som innholdsrådgiver på nordisk nivå i selskapet.

Powered by Labrador CMS