Mediefolk:

Knut Okkenhaug og Linda Vaeng Sæbbe skal styrke det redaksjonelle laget i Amedia-satsingen Nidaros.
Knut Okkenhaug og Linda Vaeng Sæbbe skal styrke det redaksjonelle laget i Amedia-satsingen Nidaros.

Nidaros ansetter to: – De hvasseste i landet på sine spesialområder

Knut Okkenhaug og Linda Vaeng Sæbbe bytter jobb.

Publisert Sist oppdatert

Som klubbleder er jeg strålende fornøyd med å ha fått med to så dyktige, og ikke minst engasjerte folk på Nidaros-laget. Dette har jeg stor tro på at vil løfte oss som redaksjon, og gi oss masse krutt videre til vår jobb med å produsere viktige saker for Trondheims befolkning, sier Kine Tømmerdal, klubbleder i Nidaros, i en pressemelding.

Gledesutbruddet kommer etter at det i dag ble kjent at Knut Okkenhaug og Linda Vaeng Sæbbe melder overgang til den Trondheims-baserte nettavisen.

Vaeng Sæbbe har lang erfaring innen økonomi og næringsliv, og har stått sentralt i oppbygningen av næringslivssatsningen Nord24 i Nordlys. Hun vil også i Nidaros jobbe med næringslivsstoff i underavdelingen NT24.

Hun er utdannet journalist fra Nord universitet, med videreutdanning ved BI, samt undersøkende journalistikk fra Volda.

Nidaros har også ansatt mangeårig Adressa-journalist Knut Okkenhaug. I perioden 2001-2015 jobbet han som nyhets- og krimreporter i Adresseavisen. I tillegg har han i flere år vært feature-journalist i Ukeadressa. Okkenhaug har også bakgrunn fra Trønder-Avisa og Hitra-Frøya.

De siste syv årene har han jobbet med kommunikasjon - først som seniorrådgiver kommunikasjon i Nav sin fylkesstab i Trøndelag, de siste tre årene som kommunikasjonsrådgiver i klima- samfunnsavdelingen i Trondheim kommune.

Vi siktet høyt, da vi skulle hente inn folk, og Knut og Linda er av de hvasseste i landet på sine spesialområder. Får nesten lyst til å leie Lerkendal og kalle inn til pressekonferanse, for å vise nysigneringene, sier Nidaros’ sjefredaktør og administrerende direktør, Stig Jakobsen.

Han legger til:

– Selv om Nidaros har satt en rekke trafikkrekorder den siste måneden, vil slike nytilskudd være med å løfte oss ytterligere. De journalistiske ambisjonene vil også kunne heves en del hakk, noe vi er avhengig av for å lykkes i det tøffe konkurransebildet.

Powered by Labrador CMS