A-magasinets beste.
A-magasinets beste.

A-magasinet røper iPad-pris

Aftenposten venter på Apples godkjenning slik at magasinet kan komme i løssalg.

For snart to uker siden kunne Journalisten fortelle at Aftenposten snart var klar med en egen app for A-magasinet. Denne uken ble den sendt inn til godkjenning hos Apple, og redaktør Kjersti Løken Stavrum sier hun regner med at appen vil være i handelen om noen uker.

– Mange mener at magasiner er spesielt egnet for iPad. Med A-magasinets profil og lesergruppe, synes jeg det er grunn til å håpe at vi er ett av de magasinene som har forutsetning for å lykkes på denne plattformen. Gitt at iPad blir en sterk plattform for redaksjonelle produkter, sier Stavrum til Journalisten.

Gull

Stavrum gjør det klart at modellen ikke er vedtatt, men i første omgang lenges det opp til løssalg av magasinet. Og da vil det koste 29 kroner per utgave.

– Vi kommer til å satse på å bundle A-magasinets app med andre digitale produkter, men i første omgang skal vi kun selges i løssalg og da til denne prisen.

Aftenposten er ikke den eneste avisen som snart lanserer digital versjon. Også VG Helg vil være på plass med egen app i løpet av sommeren.

Powered by Labrador CMS