A-magasinets beste.
A-magasinets beste.

A-magasinet røper iPad-pris

Aftenposten venter på Apples godkjenning slik at magasinet kan komme i løssalg.

Denne artikkelen er over ti år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

For snart to uker siden kunne Journalisten fortelle at Aftenposten snart var klar med en egen app for A-magasinet. Denne uken ble den sendt inn til godkjenning hos Apple, og redaktør Kjersti Løken Stavrum sier hun regner med at appen vil være i handelen om noen uker.

– Mange mener at magasiner er spesielt egnet for iPad. Med A-magasinets profil og lesergruppe, synes jeg det er grunn til å håpe at vi er ett av de magasinene som har forutsetning for å lykkes på denne plattformen. Gitt at iPad blir en sterk plattform for redaksjonelle produkter, sier Stavrum til Journalisten.

Gull

Stavrum gjør det klart at modellen ikke er vedtatt, men i første omgang lenges det opp til løssalg av magasinet. Og da vil det koste 29 kroner per utgave.

– Vi kommer til å satse på å bundle A-magasinets app med andre digitale produkter, men i første omgang skal vi kun selges i løssalg og da til denne prisen.

Aftenposten er ikke den eneste avisen som snart lanserer digital versjon. Også VG Helg vil være på plass med egen app i løpet av sommeren.

Powered by Labrador CMS