Mediefolk:

Regine Anthonessen har vært ansatt i VG Sporten siden 2017.
Regine Anthonessen har vært ansatt i VG Sporten siden 2017.

Regine Anthonessen går fra VG til NENT

– Umulig for meg å si nei.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Nordic Entertainment Group styrker sportsavdelingen med VG-reporter Regine Anthonessen.

Anthonessen har vært ansatt i VG Sporten siden 2017, der hun blant annet har jobbet med Ski-VM, Eliteserien, håndballmesterskap for herrer, OL i Pyeongchang, samt sjakk-VM. Siden 2019 har hun jobbet som nyhetssjef. Hun har tidligere også jobbet i TV 2 Sporten, skriver NENT i en pressemelding.

– Regine er en vi har hatt i kikkerten lenge. Til tross for sin unge alder har hun allerede opparbeidet seg en imponerende cv. Vi tror hun vil stå i spissen for neste generasjons sportsjournalister, og gleder oss til hun skal være med å sette farge på våre sendinger, sier sportssjef Kristian Oma i NENT.

Anthonessen vil blant annet jobbe med de kommende vintersportsrettighetene.

– Jeg har stortrivdes med å jobbe i VG, men det var umulig for meg å si nei til å bli med på alt det spennende som skjer i NENT fremover. Jeg har alltid hatt en drøm om å jobbe med direktesendt sport, og gleder meg veldig til å kunne jobbe tett på noen av landets mest populære utøvere og idretter, sier Anthonessen ifølge pressemeldingen.

– Jeg er veldig takknemlig for at jeg får mulighet til å være med på å formidle det som helt sikkert kommer til å bli noen av Norges største sportsøyeblikk i årene som kommer, sier hun.

Anthonessen vil starte i NENT Group rett over sommeren.

Powered by Labrador CMS