Veronika Paula Elwart blir ny NJ Student-leder.
Veronika Paula Elwart blir ny NJ Student-leder.

Veronika Paula Elwart skal lede NJ Student: – Veldig spent

Vil fokusere på samarbeid mellom utdanningene.

Publisert Sist oppdatert

Norsk Journalistlags (NJ) lag for studenter holdt årsmøte under NJ-konferansen Gull og gråstein fredag, og valgte Veronika Paula Elwart som ny leder.

Elwart er til daglig student ved Høyskolen Kristiania. Nå tar hun over NJ Student-ledervervet etter tidligere Volda-student Hanne Sofie Økland Andresen.

Elwart er andreårsstudent ved høyskolens journalistutdanning.

– Jeg er veldig spent på å ta over som leder. Jeg er allerede leder på NJ Høyskolen Kristiania, noe som var skummelt i starten, men som har gått veldig greit. Og det samme tenker jeg kommer til å skje her også. Det er en stor rolle å påta seg, men jeg tror at det kommer til å gå veldig fint med en gang vi setter i gang med arbeidet, skriver Elwart til Journalisten.

Hun legger til:

– Jeg har et veldig godt team med meg, så jeg gleder meg til å se hva vi kan få til sammen. Jeg spesielt har fokus på å få til et større samarbeid mellom skolene!

Resten av det nye NJ Student-styret består av Renate Karlsmoen (Oslo Met), Per Lønning (Universitetet i Bergen), Iver Daaland Aase (Oslo Met), Sona Sillah (Høgskulen i Volda) og varamedlem Anita Stellander (Oslo Met).


Powered by Labrador CMS