Paul Pogba går hardt ut mot avisen The Sun etter oppslag om at han ville gi seg på det franske landslaget i protest mot president Emmanuel Macron.
Paul Pogba går hardt ut mot avisen The Sun etter oppslag om at han ville gi seg på det franske landslaget i protest mot president Emmanuel Macron.

Pogba angriper The Sun

– Jeg er forferdet, sint, sjokkert og frustrert.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Manchester Uniteds Paul Pogba slår kraftig tilbake mot den britiske storavisen The Sun, som hevdet at han ville gi seg på det franske landslaget.

I artikkelen til The Sun , som har blitt endret og moderert etter at den ble publisert, sto det at Pogba ville droppe landslagsspill i protest mot Frankrikes president Emmanuel Macron. Beslutningen skulle angivelig være tatt på bakgrunn av Macrons seneste uttalelser om islamister.

På Pogbas Instagram-konto er det mandag lagt ut et bilde av saken til The Sun med påskriften «Uakseptabelt. Falske nyheter».

– The Sun har gjort det igjen. Det florerer 100 prosent ubegrunnede nyheter om meg om ting jeg aldri har sagt eller tenkt. Jeg er forferdet, sint, sjokkert og frustrert, skriver den franske midtbanespilleren.

27-åringen, som selv er muslim, skriver også at han varsler rettslige skritt mot avisen. The Sun oppgir «diverse nyhetskilder i Midtøsten» som bakgrunn for saken.

Macron har vært i hardt vær i den muslimske verden etter at han uttalte at Frankrike ikke vil gi opp sine Mohammed-karikaturer i etterkant av drapet på den franske læreren Samuel Paty 16. oktober.

Manchester United stiller seg bak sin spiller etter hans utspill.

– Paul støtter det å ha respekt for sin egen religion og alle andre religioner og er imot alle former for vold. Disse sakene er helt ubegrunnede. Paul er helt forpliktet til å spille for landet sitt, sier en talsperson i klubben.

The Sun har i en Twitter-melding beklaget saken.

Powered by Labrador CMS