Mediefolk:

VG styrker sin Dagsorden-avdeling med Martin S. Folkvord, som var på vei over til Aftenposten.
VG styrker sin Dagsorden-avdeling med Martin S. Folkvord, som var på vei over til Aftenposten.

Martin S. Folkvord har fått fast jobb som gravejournalist i VG

Snudde på vei til Aftenposten.

Publisert Sist oppdatert

Martin S. Folkvord (27) er ansatt i VGs Dagsorden-avdeling. Her skal han jobbe med undersøkende journalistikk, skriver VG i en pressemelding.

Det siste halvannet året har Folkvord vært vikar i blant annet VG Sporten, hvor han har markert seg med prosjekter som «Fotball-volden» og nå i høst «Overgrep i idretten». Folkvord har også bakgrunn fra VGs breaking-avdeling.

– Martin har en stor bredde som journalist, og har dokumentert at han både kan gå i dybden samtidig som han har tempo. Han har et driv og en evne til å bite seg fast, uansett hvilket saksområde han jobber på. Vi er svært glade for å ha Martin med på laget videre, sier nyhetsredaktør Tora Bakke Håndlykken ifølge pressemeldingen.

Folkvord takket i starten av desember ja til et tilbud om jobb i Aftenposten. Nå blir han i VG - etter at han i slutten av forrige uke, fikk tilbud om fast ansettelse.

– VG har jobbet for å finne en mulighet til å beholde Martin. Vi vet at det ikke har vært enkelt for ham å snu etter at han allerede hadde takket ja til en fast jobb i et annet mediehus. Nå er vi er svært glade for at han - etter å ha tenkt seg grundig om - tok den beslutningen, sier Håndlykken.

Folkvord sier at han er glad for at han kan bli værende i VG.

– Jeg hadde allerede signert en kontrakt til en kjempespennende jobb i Aftenposten, og jeg tar ikke lett på å gå fra den avtalen. Det hadde selvsagt vært mye bedre om dette hadde kommet i stand før. Men jeg er utrolig glad i VG og folkene som jobber her. Når de attpåtil tilbydde meg jobb i Dagsorden-avdelingen, ble det fryktelig vanskelig å takke nei.

Folkvord er utdannet lektor ved Universitetet i Bergen, har vært ansvarlig redaktør i studentavisen Studvest og har tidligere jobbet i Utdanningsforbundet

Powered by Labrador CMS