Morten Morisbak Skjønsberg er ansatt i NFF.
Morten Morisbak Skjønsberg er ansatt i NFF.

Skjønsberg fikk landslagsjobb – slutter i NRK

Blir ny medieansvarlig i NFF.

Publisert

Tidligere Stabæk-spiller og NRK-ekspert Morten Morisbak Skjønsberg er ansatt som medieansvarlig for herrelandslaget i fotball.

Det bekrefter Norges Fotballforbund på sine nettsider tirsdag.

Skjønsberg har ved siden av jobben som fotballekspert i NRK vært ansatt som kommunikasjonsrådgiver i Statens arbeidsmiljøinstitutt. Nå blir NFF neste stoppested.

– Vi er veldig fornøyd med å ha Morten på plass. Han har god erfaring med kommunikasjonsarbeid, har mange år bak seg som spiller og kjenner fotballen godt. Det gjør han godt egnet både til å være en viktig del av støtteapparatet, i tillegg til å kunne bidra med kommunikative oppgaver på andre viktige satsingsområder i NFF, sier Gro Tvedt Anderssen, direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt i NFF.

Skjønsberg er glad for sjansen han nå har fått.

– Muligheten til å kombinere lidenskapen og erfaringen fra toppfotballen med det som er faget mitt, appellerer veldig til meg. Det samme gjør muligheten til å bli en del av prosjektet til Ståle (Solbakken), og det apparatet han bygger opp, sier han.

38-åringen spilte nesten 400 kamper for Stabæk og vant blant annet seriegull i 2008. Samme året fikk han Kniksen-prisen som årets forsvarsspiller og debuterte på A-landslaget.

Skjønsberg har en master i medievitenskap fra Universitetet i Oslo.

Landslagssjef Ståle Solbakken er godt fornøyd med ansettelsen.

– Vi ønsker Morten velkommen til oss. Med sin erfaring fra både spiller- og yrkeskarriere, samt personlige egenskaper, er vi trygge på at han vil bidra på en god måte som medieansvarlig for A-herrer. Han kjenner fotballgarderoben godt og er en person som innbyr til tillit, sier han.

Powered by Labrador CMS