Tomm-Espen Kroken har fått ny jobb hos eieren av Radio Metro.
Tomm-Espen Kroken har fått ny jobb hos eieren av Radio Metro.

Mediefolk:

Tomm-Espen Kroken blir programsjef i Metro Sounds

Har fått ny jobb hos Radio Metro-eier.

Publisert Sist oppdatert

I starten på denne måneden kunne Journalisten fortelle at radioprogramleder Tomm-Espen Kroken har sagt opp jobben i P5 Hits i P4-gruppen etter åtte år.

– Jeg så ikke lenger hva min rolle skulle være hos P5 når kanalen ønsker enda mer fokus på musikken, og jeg mener at man i dagens radiobilde må satse adskillig mer på innhold, som jeg brenner veldig for, uttalte Kroken til Journalisten.

– Etter grundige runder så har vi avsluttet jobbforholdet med gode ord om hverandre, men at det samtidig for meg var riktig å si opp. Jeg er fristilt til andre oppdrag umiddelbart, fortsatte han.

I dag kan Kampanje fortelle at han har fått ny jobb:

– Jeg er veldig glad for at vi har klart å kapre Tomm-Espen Kroken som vår nye programsjef, sier Hilde Apneseth, administrerende direktør i Metro Sounds, til Kampanje.

Kampanje skriver videre at Kroken skal jobbe sammen med selskapets redaksjon for å utvikle og forbedre Metro Sounds' underholdningsprodukter. Hovedfokus skal imidlertid være Radio Metro.

– Det er en klisjé, men jeg sier det likevel. Dette er en unik mulighet for min del etter tretti års erfaring med faget, sier Kroken til Kampanje.

Powered by Labrador CMS