Mediefolk:

– Jeg hadde ti fantastiske år i TV 2 mellom 2004 og 2014, hvor kommentatorkarrieren startet med spansk fotball på daværende TV 2 Xtra, sier Morten Langli.
– Jeg hadde ti fantastiske år i TV 2 mellom 2004 og 2014, hvor kommentatorkarrieren startet med spansk fotball på daværende TV 2 Xtra, sier Morten Langli.

Morten Langli tilbake til TV 2

– Timingen er upåklagelig.

Publisert Sist oppdatert

Sportskommentator Morten Langli vender tilbake til TV 2 etter syv år i NENT.

– Det er veldig hyggelig å være ønsket, og jeg er stolt over å komme tilbake til kanalen hvor kommentatorkarrieren min startet, sier Langli i en pressemelding.

– Jeg hadde ti fantastiske år i TV 2 mellom 2004 og 2014, hvor kommentatorkarrieren startet med spansk fotball på daværende TV 2 Xtra. Det skal bli artig å ta opp den tråden.

Sportsredaktør Vegard Jansen Hagen sier det er en stor glede å ønske Langli velkommen tilbake til TV 2 Sporten.

– Timingen er upåklagelig. Vi står foran tidenes fotballsesong med Champions League, La Liga, Premier League, landslagsfotball og mye mer. Det er det desidert beste og mest komplette fotballtilbudet Norge har sett, og det krever de aller beste formidlerne. Som Morten Langli.

Sportsredaktørene legger til:

– Morten har spisskompetanse på de viktigste fotballrettighetene våre og behersker både ekspert- og kommentator-rollen. Han engasjerer, er kunnskapsrik, gjennomført profesjonell og svært anvendelig. Denne signeringen gir oss, og ikke minst seerne, nok en grunn til å glede seg til seriestart i august.

Powered by Labrador CMS