Mediefolk:

Siril Heyerdahl til ny stilling i NRK.
Siril Heyerdahl til ny stilling i NRK.

Siril Heyerdahl blir ny redaktør for NRK Super

– Tror jeg har landa Norges råeste jobb.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Siril Heyerdahl er ny redaktør for NRK Super, melder NRK selv på sine pressesider.

Hun kommer fra stilling som redaksjonssjef for fordypende journalistikk i NRK-avdelingen Dokumentar og samfunn, og har bred erfaring fra NRK.

– Jeg tror jeg har landa Norges råeste jobb! Jeg kan ikke se for meg noe mer givende enn å lede miljøet som skaper innhold som både underholder og oppleves viktig for barn og unge. I tillegg har Super en viktig jobb å gjøre med å hjelpe resten av NRK til å forstå hva barn liker og trenger, sier Heyerdahl selv i meldingen.

Vibeke Furst Haugen, direktør for Marienlyst-divisjonen i NRK, sier seg svært godt fornøyd med ansettelsen.

– Gjennom alle sine lederjobber i NRK på ulike nivåer og i ulike avdelinger har hun vist en imponerende evne til å utvikle både innhold, folk og organisasjon. Hun har høyt utviklede samarbeidsevner og har vært en sentral person i arbeidet med å etablere nettverk og lydprosjekter i programdivisjonen, og hun har utforsket helt nye måter å samarbeide på i prosjekter som på kort tid har levert imponerende resultater. Dessuten har hun lang fartstid med målgruppearbeid fra sin tid i P3, noe som blir nyttig også i arbeidet hun skal gjøre framover for innholdet til barn og unge, sier Furst Haugen i pressemeldingen.

Heyerdahl tar over stillingen etter Hildri Gulliksen.

Powered by Labrador CMS