I løpet av august skal Trond Arvid Alund være på plass i sin nye jobb i Åndalsnes Avis.

Mediefolk:

Trond Arvid Alund er ny redaktør i Åndalsnes Avis

– Vi skal være harde når det trengs, men samtidig støttende og hjelpende når det er nødvendig, sier den nye redaktøren.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Jeg ønsker at vi skal bli en bedre nyhetsformidler på nett, være tett på og kritisk til makta. Vi skal speile stedet vi bor og jobber, sier Trond Arvid Alund (29), som nå er ansatt som ny ansvarlig redaktør i Åndalsnes Avis.

Alund kommer fra en stilling som journalist i Porsgrunn Dagblad. Tidligere har han jobbet for Altaposten, Oppland Arbeiderblad og Eurosport.

– Åndalsnes Avis ligner på mange måter på det redaksjonsmiljøet hvor jeg er i dag, sier Alund.

– Vi skal lytte, være til stede og ta på seg samfunnsrollen som vaktbikkje. Vi skal være harde når det trengs, men samtidig støttende og hjelpende når det er nødvendig. Jeg vil at leserne våre skal kjenne lokalavisa si, og få et så nært og godt forhold som mulig til de som jobber der.

Alund etterfølger Lis Homdal, og vil starte i jobben i løpet av august.

Styreleder Ole Bjørner Loe Welde er godt fornøyd med at ansettelsen nå er klar.

– Det var god interesse for stillingen. Trond Arvid markerte seg som et godt digitalt hode. Han har arbeidserfaring fra lokalavis, og presenterte flere gode ideer for hvordan Åndalsnes Avis kan videreutvikles. At han kan starte så raskt er også en bonus for oss.

Åndalsnes Avis er lokalavis for Rauma kommune i Møre og Romsdal. Avisa er en del av Romsdals Budstikke konsern som igjen er eid av Polaris Media.

Powered by Labrador CMS