Ekspertkommentator og tidligere fotballspiller Rune Bratseth går til Vårt Land.
Ekspertkommentator og tidligere fotballspiller Rune Bratseth går til Vårt Land.

MEDIEFOLK:

Rune Bratseth starter i Norges største kristne TV-kanal

Blir kommunikasjonsansvarlig og programleder i Vårt Lands TV-satsing.

Publisert

Tidligere fotballspiller og ekspertkommentator Rune Bratseth er ansatt som leder for kommunikasjon og samhandling i TVL. Det melder Vårt Land. TVL er Vårt Lands egen TV-kanal, med en uavhengig redaksjon.

Programleder

I tillegg skal Bratseth være programleder for programmet Sesongstart. Om de forskjellige rollene sier Brathseth til Vårt Land, at han ikke er så opptatt av titler.

– Det viktigste er at vi bygger et godt lag, og at folk får brukt «godfoten» sin, sier han.

Stillingen er foreløpig et prosjekt som strekker seg frem til sommeren 2023, men ifølge Vårt Land har begge parter en intensjon om at den skal bli fast.

Vil nå bredt

Bratseth forteller til Vårt Land at han ønsker å bidra til en bred og samlende kanal, og å forene krefter av folk som er opptatt av tro.

– Vi trenger ikke representere ett ståsted, men slippe til de som vil bruke oss til å formidle det de holder på med. Der kan vi skille oss ut fra kanaler til for eksempel en menighet, sier Bratseth.

Sjef for TVL, Alf Gjøsund, sier ifølge avisen at han er veldig glad for ansettelsen.

– Rune er på mange måter inkarnasjonen av TVL: Han er samlende, ærlig, opptatt av de viktige tingene, og av at dette skal kommuniseres på en positiv, forståelig og tillitvekkende måte. Dessuten har han en unik erfaring med å få lag til å samhandle, den kompetansen ønsker vi å bruke, også internt i kanalen, sier han ifølge Vårt Land.

Rune Bratseth er mest kjent som fotballspiller, særlig for tiden i Werder Bremen og Rosenborg. Han ble oppdaget av sistnevnte i en kamp han spilte for Indremisjonens ungdomslag mot pinsemenigheten Betel.

Powered by Labrador CMS