Lars Brock Nilsen går fra Dagens Medisin til HealthTalk.
Lars Brock Nilsen går fra Dagens Medisin til HealthTalk.

MEDIEFOLK:

Lars Brock Nilsen er ny journalist i HealthTalk

– Jeg gleder meg stort til nye utfordringer.

Publisert Sist oppdatert

Helsejournalist Lars Brock Nilsen (32) forlater Dagens Medisin etter fire år, og blir en del av redaksjonen i den konkurrerende nettavisen HealthTalk, skriver HealthTalk i en pressemelding.

32-åringen har jobbet med helsejournalistikk de siste syv årene. Først i Norsk Farmasøytisk Tidsskrift, og deretter i Dagens Medisin.

– Jeg gleder meg stort til nye utfordringer i HealthTalk, som har fått til mye med en liten redaksjon siden oppstarten i 2020. Jeg tror jeg kommer til en arbeidsplass der jeg kan fortsette å jobbe med mange av de temaene jeg liker best, og samtidig få bryne meg på flere og større satsinger innen video og podkast, sier Nilsen i pressemelding.

– Jeg er svært glad for at vi har fått Lars Brock Nilsen med på laget. Det gjør at vi kommer enda ett skritt nærmere målet om å bli ledende på informasjon og nyheter om legemidler, sier ansvarlig redaktør Hans Anderssen.

Nilsen har sin journalistutdanning Høgskulen i Volda, og har tidligere jobbet som deskjournalist i Vårt Land og Dagens Næringsliv, og som skrivende journalist i Nettavisen og Rakkestad Avis.

Før journalistikkstudiene var han vernepliktig journalist under førstegangstjenesten i bladet Soldatnytt.

Powered by Labrador CMS