Lene Eltvik Vindfeld går fra SBanken til TV 2.
Lene Eltvik Vindfeld går fra SBanken til TV 2.

TV 2

Lene Eltvik Vindfeld blir ny organisasjonsdirektør i TV 2

Tar over etter Sarah Willand.

Publisert Sist oppdatert

Når Sarah C. J. Willand forlater TV 2 og blir forlagstopp, tar Lene Eltvik Vindfeld over som organisasjonsdirektør, melder TV 2 i en pressemelding.

Vindfeld kommer fra jobb som leder for organisasjon, lederskap og kultur i SBanken, og har også bakgrunn fra Schibsted.

– Jeg er virkelig glad for å få Lene med på laget, fordi hun er en av de sterkeste fagpersonene jeg har møtt på dette feltet. I tillegg har hun i mange år har jobbet tett på redaksjonelle miljøer, som gjør at hun har stor forståelse for oppdraget vi forvalter, sier sjefredaktør og administrerende direktør i TV 2, Olav T. Sandnes, i meldingen.

– Jeg er virkelig glad for muligheten til å være med å levere på TV 2s viktige og inspirerende samfunnsoppdrag, sammen med dyktige medarbeidere her i Bergen, i Oslo og i landet for øvrig. Jeg ser frem til å være med å videreutvikle en svært kompetent organisasjon, og bli kjent med de flinke folkene i TV 2. Det kjennes også fint å vende tilbake til en bransje som er enda viktigere i dag enn da jeg forlot den, sier Vindfeld selv i meldingen.

I tillegg til SBanken hun erfaring fra Schibsted Norge, Bergens Tidende, og PWC. Vindfeld starter i løpet av første halvdel 2023.

Silje Glette er konstituert organisasjonsdirektør, melder TV 2.

Powered by Labrador CMS