Sjefredaktør Arve Løberg (t.v.) og bildesjef Johan Arnt Nesgård i Trønder-Avisa forbereder kveldens direktesending. Foto: Foto: Fredrik Mandal
Sjefredaktør Arve Løberg (t.v.) og bildesjef Johan Arnt Nesgård i Trønder-Avisa forbereder kveldens direktesending. Foto: Foto: Fredrik Mandal

TV-løft for Trønder-Avisa

Har for første gang kjøpt sportsrettigheter og dekker europacup-kamp live med seks kameraer i kveld.

Publisert Sist oppdatert

Stod Volley er det første laget i Skandinavia som har tatt seg videre til en kvartfinale i europacupen, og den første av i alt to kvartfinalekamper mot ukrainske Khimik Yuzhny spilles i Steinkjerhallen i kveld.

Trønder-Avisa sender kampen direkte på sin nettside.

– Dette er en milepæl for mediehuset Trønder-Avisa. For første gang har Trønder-Avisa kjøpt rettighetene til et sportsarrangement, og vi har en omfattende produksjon som i kompleksitet og omfang ikke er noe mindre enn det den ville vært hvis et ordinært tv-selskap skulle stått for sendingen. Med kveldens produksjon tar vi et nytt steg inn i en enda mer digital medieverden, sier sjefredaktør Arve Løberg til egen avis (bak betalingsmur).

Sekskamera-produksjon

Trønder-Avisa har fulgt Stodveitjan tett de siste årene, og i kveld tilbyr avisa produksjon med seks kameraer fra kampen.

– Trønder-Avisa er ikke bare en avis, men et mediehus. Vi satser også på levende bilder. Med to kommentatorer, seks kamera i produksjon og slow motion-funksjon, kan vi tilby en meget god seer-opplevelse. Vi håper flest mulig tar turen til Steinkjerhallen, men de som av ulike grunner ikke har anledning til å dra dit, kan nyte hvert sekund av oppgjøret på våre nettsider, sier bildesjef Johan Arnt Nesgård.