Mediefolk:

Bergenseren Tarjei Elias Valle Kvamme (24) er Studentradioen i
Bergens nye sjef. Foto: Michelle Daae / Studentradioen i Bergen
Bergenseren Tarjei Elias Valle Kvamme (24) er Studentradioen i Bergens nye sjef. Foto: Michelle Daae / Studentradioen i Bergen

Tarjei Elias Valle Kvamme er ny ansvarlig redaktør for Studentradioen i Bergen

⎼ Jeg gleder meg enormt.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Tarjei Elias Valle Kvamme (24) har tidligere arbeidet som journalist og programleder for NRK Hordaland og Radio Metro, og er utdannet innen journalistikk og medievitenskap ved Universitetet i Bergen. I tillegg har han hatt en rekke ulike verv i Studentradioen i Bergen (SRIB) siden 2016.

⎼ Jeg gleder meg enormt til å komme ordentlig i gang med jobben, sier den ferske redaktøren i en pressemelding.

⎼ Studentradioen i Bergen har gjennom mange år hatt et utrolig inkluderende og inspirerende miljø for ferske journalister. Både redaksjonell kvalitet og sosial trivsel prioriteres like høyt. Å jobbe med å videreutvikle dette miljøet blir et utrolig givende arbeid, fortsetter han.

Med over 200 frivillige journalister, fotografer, grafikere, teknikere og utviklere er Studentradioen i Bergen en av landets største lokalradioer. I tillegg ansetter kanalen 1,9 årsverk, fordelt på stillingene til ansvarlig redaktør, daglig leder og teknisk sjef.

– Det er utrolig mange dyktige medarbeidere som produserer innhold av alle slag på frekvensene våre, og nå i starten av et nytt semester begynner arbeidet med å rekruttere inn enda flere, sier Kvamme.

SRIB startet sine sendinger i 1982, og er Bergens eldste lokalradio. Kanalen sender 24 timer i døgnet hele året rundt, både på FM, DAB+ og nett, og produserer i tillegg en rekke podkaster.

Powered by Labrador CMS