Ny leder i Nationen og Tun Media Mads Ynge Storvik. Foto: Birger Morken/Posten Norge
Ny leder i Nationen og Tun Media Mads Ynge Storvik. Foto: Birger Morken/Posten Norge

Distriktenes mann


Mads Yngve Storvik er ansatt som ny sjefredaktør i Nationen og daglig leder i AS Nationen og morselskapet Tun Media AS.

Denne artikkelen er over åtte år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Mads Yngve Storvik etterfølger Mari Velsand, som 1. januar begynner som konserndirektør i Amedia. Fra nyttår og fram til Storvik tiltrer stillingen 1. mars, blir Pernille Huseby konstituert som sjefredaktør i Nationen og Lise Vedde-Fjærestad som daglig leder i begge selskap.

– Jeg søkte fordi noen spurte om denne jobben kunne være interessant. Etter mine begrep har Nationen en sterk posisjon som en dagsordensettende avis, og mange av de andre titlene i Tun media har en lang historie. Det er en historie som skal forvaltes og videreføres. Og som en distriktenes mann synes jeg det er spennende, sier Storvik.

Bedre leder

Han kommer til jobben i Tun media etter seks år som informasjonsdirektør i Posten. Han er opprinnelig fra Gravdal i Lofoten, og har flere år som journalist, vaktsjef og redaksjonssjef bak seg.

– Jeg mener det å være noen år utenfor journalistikken, i en stor samfunnsaktør har gitt meg kompetanse på både butikk og politikk. Seks år i Posten har gjort meg til en bedre leder, og en bedre journalist.

Storvik gleder seg veldig til å ta fatt på oppgavene i Tun Media. En oppgave han først ble kjent med var hans sist fredag.

– Jeg kjenner meg som en liten unge nå som dette er blitt kjent. Jeg gleder meg veldig. Det kommer selvsagt også til å bli hverdager, og ikke bare glede. Men det er det som gjør det spennende å være leder.

Frem til han tiltrer stillingen skal han arbeide ut oppsigelsestiden i Posten.

Powered by Labrador CMS