Mari Velsand, konserndirektør for innholds- og produktutvikling i Amedia, lover et bredt utvalg av stoff fra inn- og utland i Ekstra.
Mari Velsand, konserndirektør for innholds- og produktutvikling i Amedia, lover et bredt utvalg av stoff fra inn- og utland i Ekstra.

Satser på nasjonal e-avis

Tilgjengelig fra 16. april for alle som abonnerer på en av konsernets 63 lokalaviser.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over sju år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Amedia lanserer en daglig nasjonal e-avis, Ekstra. Konsernets nesten en halv million lokalavisabonnenter vil kostnadsfritt få tilgang til det nye produktet.

Ekstra, som kommer med første utgave 16. april, er ifølge Amedia et offensivt tiltak for å gjøre avisabonnementet mer verdifullt.

E-publikasjonen skal inneholde nyheter og reportasjer fra inn- og utland. Avisa skal komme ut seks ganger i uka, og vil være tilgjengelig sammen med de lokale e-avisene.

- Gjennom vår nye e-avis Ekstra vil vi gi våre abonnenter tilgang til viktig, interessant, relevant, lærerikt og underholdende innhold fra Norge og utlandet. Dette blir et godt supplement til lokalavisen for dem som ønsker å følge det nasjonale og internasjonale nyhetsbildet. Våre abonnenter vil oppleve å få mer igjen for pengene, sier konserndirektør for innholds- og produktutvikling i Amedia, Mari Velsand, i en pressemelding.

Hun opplyser videre: - Amedias 63 aviser produserer daglig nyheter, reportasjer og gode historier som også er av nasjonal interesse. Dette innholdet vil bli en del av e-avisen Ekstra. Annet innhold kommer fra konsernets eget nyhetsbyrå ANB og vår samarbeidspartner NTB.

I tillegg til nyheter fra inn- og utland, vil Ekstra inneholde variert temastoff, bakgrunnssaker og reportasjer fra hele landet, heter det i pressemeldingen. Avisa vil dessuten ha et rikt tilfang av grafikk og bilder. Ekstra kan leses på mobil, lesebrett og pc. Etableringen innebærer at alle Amedias aviser blir totalleverandører av nyheter.

- Med lanseringen av Ekstra vil alle som abonnerer på lokalaviser utgitt av Amedia få et langt bredere og bedre tilbud. I Ekstra har vi tatt mål av oss til å lage en moderne og aktuelle nyhetsavis som i tillegg til å informere også skal være en arena for læring og refleksjon, sier Magne Storedal, ansvarlig redaktør for Ekstra. Han kommer fra jobben som ansvarlig redaktør i Romerikes Blad. 

Ekstra vil være tilgjengelig for abonnentene kl. 21.00 på kvelden. Den nye kommer ut alle dager unntatt søndag.

Powered by Labrador CMS