Magnus Aabech får nye oppgaver i DN de neste 12 månedene.
Magnus Aabech får nye oppgaver i DN de neste 12 månedene.

MEDIEFOLK:

Magnus Aabech blir konstituert utviklingsredaktør i DN

Tar over for Tinna Gudmundsdottir.

Publisert Sist oppdatert

Dagens Næringsliv (DN) har ansatt Magnus Aabech (40) som konstituert utviklingsredaktør i 12 måneder, skriver avisen i en pressemelding.

Han tar over for Tinna Gudmundsdottir, som fra 15. mars er konstituert som produkt- og strategidirektør i DN-eier DN Media Group (tidligere NHST Media Group) i ett år.

Aabech skal nå lede DNs utviklingsavdeling. Han kom til DN fra Amedia i november i fjor. Siden da har han vært redaksjonell utviklingssjef.

Han begynte i stillingen som konstituert utviklingsredaktør onsdag 15. mars.

– Jeg er blitt veldig godt mottatt i DN og gleder meg til både å lede den flotte gjengen i utviklingsavdelingen og samarbeide tettere med de andre områdene på huset. Vi har mye spennende på gang, som skal gi enda bedre brukeropplevelser på DNs digitale flater, sier Aabech i pressemeldingen.

Aabech har bakgrunn som journalist, vaktsjef og sportsredaktør i NTB, der han ble redaktør i utviklingsavdelingen i 2017. I 2021 begynte han i Amedia som produkteier for datastøttet journalistikk og innholdstjenester.

– I løpet av sin korte tid i DN har Magnus imponert med stor gjennomføringskraft og evne til å løfte DNs journalistikk digitalt. Vi tror dette blir veldig bra, sier DN-redaktør Gry Egenes.

Powered by Labrador CMS