– Holmestrand er en by og kommune jeg kjenner godt, og her er det mye spennende utvikling å ta tak i.
– Holmestrand er en by og kommune jeg kjenner godt, og her er det mye spennende utvikling å ta tak i.

MEDIEFOLK:

Magnus Franer-Erlingsen er ny ansvarlig redaktør i Jarlsberg Avis

Returnerer til lokalavisa hvor han tidligere har vært både journalist, redaksjonsleder og frontsjef.

Publisert Sist oppdatert

Magnus Franer-Erlingsen er ansatt som ansvarlig redaktør og daglig leder i Jarlsberg Avis i Holmestrand. Det melder Amedia i en pressemelding.

De siste tre årene har Franer-Erlingsen hatt samme rolle i Sande Avis. Før det var han seks år i Jarlsberg Avis som journalist, redaksjonsleder og frontsjef.

– Jeg er svært glad for å ha blitt tiltrodd denne muligheten. Holmestrand er en by og kommune jeg kjenner godt, og her er det mye spennende utvikling å ta tak i. Jeg ser fram til å begynne arbeidet med å utvikle Jarlsberg Avis videre sammen med en dyktig og dedikert redaksjon, sier Franer-Erlingsen i pressemeldingen.

Øyvind Bladt Hagen, styreleder i Jarlsberg Avis og regiondirektør for Amedia Buskerud og Vestfold, er godt fornøyd med ansettelsen.

I pressemeldingen peker han på at den nye redaktøren har god redaksjonell forståelse, ledererfaring og personlige egenskaper.

– Etter vår vurdering gjør det ham til den beste kandidatene til å lede Jarlsberg Avis. I tillegg til solid utdannelse har han de siste årene gjennomført Amedias program for ledertalenter og er nå i ferd med å avslutte Amedias program for strategisk ledelse, sier Bladt Hagen.

Franer-Erlingsen tiltrer 1. juli.

Powered by Labrador CMS