<p style="margin:0cm 0cm 0.0001pt; text-align:start; -webkit-text-stroke-width:0px">Det er første gang Medietilsynet spør hvor fornøyd befolkningen er med radiotilbudet i Norge. Direktør Mari Velsand presenterte tallene i dag. Foto: Andrea Gjestvang<br></p>

Det er første gang Medietilsynet spør hvor fornøyd befolkningen er med radiotilbudet i Norge. Direktør Mari Velsand presenterte tallene i dag. Foto: Andrea Gjestvang

Flertallet av befolkningen er fornøyd med radiotilbudet

– To av ti er misfornøyd, sier direktør Mari Velsand i Medietilsynet.

Publisert

En undersøkelse gjort av Kantar Media viser at over halvparten av befolkningen i Norge er fornøyd med det totale radiotilbudet.

– Undersøkelsen viser at de fleste er fornøyd med det totale radiotilbudet og innholdet i radiosendingene. En firedel har ingen bestemt mening om radiotilbudet og to av ti er misfornøyd, sier direktør Mari Velsand i Medietilsynet i en pressemelding.

Det er første gang Medietilsynet spør hvor fornøyd befolkningen er med radiotilbudet i Norge. Tall fra Kantar Media viser at seks av ti er fornøyd med innholdet i sendingene.

I gjennomsnitt har hver husstand over ti apparater til å høre på radio, både digitalt og på FM. Det finnes rundt 3,6 millioner FM-radioer i Norge, en nedgang på 1,1 millioner på et drøyt år.

Til sammenligning er det rundt seks millioner DAB-radioer i Norge, en oppgang på 350.000 det siste året.