Mediefolk:

Har du skiftet jobb? Send tekst og bilde til [email protected].

Hélène A. Formo (49)

har startet som kommunikasjonsleder i den rusforebyggende organisasjonen IOGT. Organisasjonen driver ruspolitisk påvirkningsarbeid, forebyggende tiltak og et utstrakt sosialt arbeid for rusavhengige og for barn og unge.

Victoria Armstrong (25)

Er fast ansatt som frontsjef i Sandefjords Blad. Hun har hatt et vikariat som journalist i samme avis siden sommeren 2016.

Hun har en bachelorgrad i journalistikk fra Kingston University, og har tidligere jobbet i E24/Dine Penger og The Daily Express i London.

Mette Heitmann Akerø

sluttet i TV 2 etter 25 år, 1.februar i år. Siden april har hun hatt vikariat som kommunikasjonsrådgiver i Direktørens stab, Kommunikasjon, Oslo universitetssykehus. Nå er hun fast ansatt fra 1.11.2017.

Eva Aalberg Undheim (37)

er fra 1. september fast ansatt som journalist i Dag og Tid. Hun kom fra stillingen som EU-journalist i Nationen, der hun har jobbet siden 2011.

Adrian Dahl Johansen (36)

blir ny redaksjonssjef i NRK Nordland. Han har jobbet i NRK siden 2004 som journalist, vaktsjef og sist prosjektleder for et felles nordnorsk graveprosjekt.

Johansen er opprinnelig fra Kvæfjord kommune i Sør-Troms, og har fungert i stillingen etter Eivind Undrum Jacobsen som rykket opp til distriktsredaktør.

Foto: Malin Nygård Solberg/NRK

Andreas Norvik (48)

blir økonomidirektør i NRK. Han kommer fra en tilsvarende stilling i Den norske opera og ballett. Han har erfaring fra mediebransjen som finansdirektør i Edda Media fra 2008 og fram til selskapet ble kjøpt av daværende A-pressen i 2011.

Norvik er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI i 1995, og har også erfaring fra Orkla Bran. Han tiltrer stillingen første kvartal 2018.

Foto: Erik Berg/ Den norske opera og ballett

Øystein W. Høie (34)

forlater mediebransjen og jobben som direktør for teknologi og forretningsutvikling i Teknisk Ukeblad Media. Han blir norgessjef for fintech-startupen Dreams, og vil ha ansvar for å lansere selskapets spareapp, som kommer til Norge om kort tid.

Høie har jobbet med digitale medier siden slutten av 90-tallet, og var med å grunnlegge forbrukernettstedet Tek.no.

Marius Wærhaug Madsen

har begynt i en jobb som kommunikasjonsrådgiver i Navigator Kommunikasjon AS, et selskap som spesialiserer seg på formidling av teknologi.

Madsen har siden 2014 jobbet som fotojournalist og videoreporter for Vi Menn, hvor han har dekket norsk industri og hvordan teknologisk innovasjon påvirker det norske samfunnet.

Madsen har tidligere jobbet for blant annet Romerikes Blad, Aftenposten TV, Se og Hør og ABC Nyheter.

Asbjørn Ness (43)

forlater jobben som journalist i Finansavisen og blir seniorrådgiver i PR-byrået Geelmuyden.Kiese fra nyttår.

Ness har dekket områder som makroøkonomi, olje- og gass og politikk, og har også erfaring som råvaremegler i Chr. Holtermann ANS, og som forfatter. I 2004 debuterte Ness med romanen «Det er natt». Boken vant den prestisjetunge Tarjei Vesaas’ debutantpris for beste skjønnlitterære debut i 2004. Ness er utdannet siviløkonom fra NHH.

I den nye jobben skal han ha et spesielt fokus på energi- og klimasektoren.

Stian Øvrebø Johannessen (26)

er ansatt som nyhetsjournalist i Dagens Næringsliv. Han skal jobbe i Etterbørs-redaksjonen, der han de siste årene har vært vikar. Han har en bachelor i journalistikk fra Høgskolen i Oslo og Akershus, og har tidligere vært journalist i Drammens Tidende.

Sider