Mediefolk:

Har du skiftet jobb? Send tekst og bilde til [email protected].

Karin Pettersson

blir Director of Public Policy i Schibsted. Pettersson har vært politisk sjefredaktør i Aftonbladet siden høsten 2010.

I sin nye rolle vil Pettersson ha ansvar for strategiske saker som påvirker hvordan Schibsted som digital markedsleder kan styrke og videreutvikle sin posisjon. Den nyopprettede rollen omfatter også overvåkning og analyse av viktige politiske prosesser som påvirker Schibsted Group og Schibsted Media i Sverige, Norge og resten av Europa.

Knut-Eirik Lindblad (31)

er har fått fast ansettelse som journalist i Dagbladets kulturavdeling. Lindblad har jobbet i Dagbladet siden oktober 2015, og har tidligere jobbet som journalist i Egmont Publishing, Nordlys, iTromsø og Budstikka, samt frilanset for VICE Nordics.

Ida Caspersen Ramberg (28)

starter som innholdsprodusent i mediebyrået iNord. Ramberg kommer fra jobb som journalist i mediehuset iTromsø der hun har jobbet som journalist i seks år. Hun har også erfaring fra Nordlys, Dagbladet og TVTromsø. 

Ramberg kommer Tromsø, og er utdannet journalist fra Høgskolen i Bodø. Hun har også studert kunsthistorie ved Københavns Universitet.

Maria Sandvik (36)

er ansatt som kommunikasjonsansvarlig i Tribe forsikring. 

Maria er utdannet journalist ved Høgskolen i Oslo og Akershus og har jobbet som journalist i God morgen Norge (TV 2), og som SoMe- og presseansvarlig i Metronome Spartacus AS.

Vigdis Alver

slutter i januar i Dagbladet, etter mer enn 23 år i avisa. Hun er blitt fast ansatt som senior kommunikasjonsrådgiver i Utdanningsforbundet.

I Dagbladet har Alver jobbet både som reporter og leder i ulike avdelinger, blant annet i nyhetsseksjonen, i Magasinet og på Dagbladet Pluss.

Arne Vatnøy (33)

begynner 1. februar i fast stilling som videojournalist for Innovasjon Norge.

Vatnøy har tidligere jobbet som reporter i NRK Dagsrevyen og TV 2 Nyhetene, og har en bachelor i journalistikk fra Høgskolen i Oslo og Akershus. Det siste året har Vatnøy jobbet med videoproduksjon for sosiale medier i Legeforeningens kommunikasjonsavdeling.

Jan Erik Hvidsten (47)

forlater Tønsbergs Blad og mediebransjen etter 25 år for å bli næringssjef i Sandefjord kommune. Det melder Sandefjords Blad.

Den siste tiden har Hvidsten vært utviklingssjef for Amedias aviser i Vestfold, hvor et av ansvarene hans har vært næringslivsnyhetene på Vestviken24.

Hvidsten har tidligere vært nyhetsredaktør i Sandefjords Blad, redaktør i Tønsbergs Blad, ansvarlig redaktør i Gjengangeren og nyhetsleder i Østlandets Blad.

Steinar Solås Suvatne (29)

er blitt fast ansatt som politisk journalist i Dagbladet. Han fikk fast stilling i avisa i juni 2016, og har siden den gang vært nattevakt og nyhetsreporter for Dagbladet.

Suvatne sier jobbtilbudet er det beste som har hendt ham siden Liverpool vant Champions League i 2005. Nå håper han på Oasis-gjenforening, for å virkelig gjøre 2017 komplett.

Ole Alexander Saue (23)

har fått fast jobb som journalist i ilaks.no. Hans første faste jobbe. Saue har en bachelor i Sports Journalism ved University of East London, og et årsstudium i samfunnsfag. Han har jobbet deltid og som sommervikar i flere redaksjoner.

Jørgen Mo (28) 

 er ansatt som leserutvikler i avdeling for redaksjonell utvikling i Aftenposten.

 

Sider