Espen Sandli tar over jobben til Asbjørn Halvorsen. Foto: Privat.
Espen Sandli tar over jobben til Asbjørn Halvorsen. Foto: Privat.

Espen Sandli blir avdelingsleder for Dagbladet Magasinet

Utelukker ikke nye grep.

Publisert Sist oppdatert

Espen Sandli kommer fra stillingen som journalist og reportasjeleder i Dagbladet og overtar som avdelingsleder for Dagbladet Magasinet allerede mandag. Han tar over stillingen til Asbjørn Halvorsen.

Sandli mottok Skup-prisen i 2014 (sammen med BT) for Dagbladets Null CTRL-reportasje. Reportasjen handlet om datasikkerhet. Dagbladet har nå vunnet Skup-prisen tre år på rad, og de vil fortsette å jobbe med gravende journalistikk.

Han har likevel ikke store problemer med å legge journalistrollen på hylla, og jobbe i et annet type tempo:

– Nå har jeg vært reportasjeleder en stund, så jeg har litt erfaringer med det. Men på et tidspunkt kan det være jeg kan bidra med strategi og lange løp.

Han synes det er litt tidlig å annonsere at det vil komme endringer i magasinet, men utelukker ikke at det vil skje. Det var Dagsavisen Fremtiden som først omtalte saken.

– Det vil bli endringer i magasinet. Man vil alltid påvirke en jobb på ulike måter i kraft av den man er og det man tror på, sier han.

Nå vil hverdagen i mindre grad preges av raske nyheter, og han må heller se nye steg og reportasjemuligheter. Det han gleder seg aller mest til er å nettopp jobbe dypere med saker som dukker opp i nyhetsbildet og få jobbe med det han mener er noen av landets absolutt flinkeste journalister.