NOMINERTE: En av disse blir Årets avis 2012.
NOMINERTE: En av disse blir Årets avis 2012.

Disse kjemper om å bli Årets avis

Se hvem som kan vinne årets mediepriser.

Som i fjor deles årets mediepriser fra Mediebedriftenes Landsforening (MBL) ut under Nordiske mediedager i Bergen i mai. Torsdag ble det klart hvem som er nominert til prisene.

Forside

Den gjeveste er Årets avis. Fjorårets vinner, Dagbladet, er ikke blant årets nominerte. Her vil vi i år finne Nordlys, Aftenposten, Romsdals Budstikke, VG eller Hallingdølen som vinner.

I kategorien Årets forside er det Aftenposten, Fredriksstad Blad, Fædrelandsvennen, Morgenbladet og Sunnmørsposten som kjemper om prisen (bilder til høyre). 

Nyskapning

Blant magasinene er Dagbladet Magasinet, VG Helg, Stavanger Aftenblads - Aenergi De glemte heltene, Adresseavisen - Ukeadressa, Dagens Næringsliv - D2 nominert. 

Og i andre interessante kategorier er tre aviser nominert for årets nyskapning. Her deltar Klassekampen med Musikkmagasinet, Aftenposten med Aftenposten JR og Hallingdølen med Vintermagasinet. 

Andre klasser det deles ut pris i er Årets nyhetssak, Årets featuresak, Årets forbrukersak, Årets sportssak og Årets magasin/seksjonsforside.

Hvem som kommer til å feire får vi vite 8. mai.

Se alle nomininerte her. 

Powered by Labrador CMS