En av disse vinner årets forside

Nominasjonene til årets mediepriser er klare. Se kandidatene her.

Mediebedriftenes Landsforeningens (MBL) årlige prisdryss finner sted i Bergen i mai under de Nordiske Mediedager. Men hvem som konkurrerer om å ta hjem gullet, er klart allerede nå.

Aftenposten, Adresseavisen, Bergensavisen, Gjengangeren og VG konkurrerer alle om årets avisforside.

Her kan du se bilder av samtlige nominerte.

Avissider

I klassen årets nyhetsside finner VG, BA, Bergens Tidende, Dagbladet og Adressa. VG stiller med to dobbeltsider, en om pågripelsen av Osama bin Laden og en om livet på Plata.

Nyhetssider er ikke de eneste avissidene det konkurreres om. Romsdals Budstikke, Klar Tale, Dagbladet og Hamar Arbeiderblad konkurrerer alle i klassen årets forbrukerside. Dagbladet stiller med to bidrag i konkurransen.

Det samme gjør BT i klassen feature. Hvor de konkurrerer med Aftenposten, Morgenbladet, Sunnhordland, Klassekampen, Hallingdølen og D2.

Magasiner

D2 konkurrerer for øvrig med Stavanger Aftenblads Pluss, Aftenpostens A-magasinet, Dagbladet – Magasinet, Morgenbladet, RA – Siddis Puls, Romsdals Budstikke – MFKjubileumsmagasin og Gullmagasinet om å bli årets avismagasin.

 I klassen nyskapning er Aftenposten, Firda og Adresseavisen nominert for redesign, mens Farsunds Avis er nominert for sin Listerutgave og Dagbladet for magasinet God Torsdag.

 

Powered by Labrador CMS