Den nye førstefamilien? Floridas guvernør Ron DeSantis er den nye lederen i Det republikanske partiet, slår Fox News fast.
Den nye førstefamilien? Floridas guvernør Ron DeSantis er den nye lederen i Det republikanske partiet, slår Fox News fast.

Rupert Murdoch

Murdoch-medier hyller DeSantis: – DeFUTURE

Ron DeSantis er den nye ledestjerna i Det republikanske partiet. Hans Florida-seier hylles i Rupert Murdoch-medier.

Publisert Sist oppdatert

Rupert Murdoch står bak noen av de mektigste konservative mediene. CNN skriver at det ser ut til at Murdoch-mediene nå gjør det klart at de støtter Ron DeSantis foran Donald Trump.

– DeFUTURE, lyder overskriften på forsiden til New York Post med et bilde av DeSantis som feirer med kona Casey og familien.

På Fox News ble DeSantis-triumfen viet mye oppmerksomhet.

– Jeg tror guvernør DeSantis er den klart største vinneren, sa topprepublikaneren Newt Gingrich på programmet Fox & Friends. Han la til at DeSantis blir samlingspunktet for alle republikanere som vil gå vekk fra Trump-æraen.

I en kommentar fra kommentator Liz PeekFoxnews.com blir DeSantis utropt til den nye lederen i partiet. «En ny æra», kaller Fox det.

I Wall Street Journal heter det at DeSantis sto for en tsunami i Florida, på en kveld der Republikanerne ikke fikk en rød bølge som de ønsket.

– Du kan vedde på at Donald Trump fulgte med – utilfreds, skriver avisa i en leder.

Powered by Labrador CMS