Linn de Lange. Foto: Privat
Linn de Lange. Foto: Privat

Digitalredaktør Linn de Lange slutter i Nationen

Starter for seg selv.

Publisert Sist oppdatert

Under Linn de Langes ledelse har Nationen bevisst segregert brukerne i abonnenter og ikke-abonnenter, som på huset tidligere ble talt som en og samme brukergruppe. Nå gir hun seg i Nationen, opplyses det i en pressemelding.

Les også: Vil hedre kvinnelige ledere med suksess

– Jeg har hatt to veldig lærerike år i bedriften, først i Tun Media, deretter Nationen. Det har vært en krevende, men svært givende utfordring å få være med på å ta et så tradisjonspreget mediehus inn i det digitale medielandskapet. Jeg har vært heldig som har fått jobbe mye strategisk, men også operativt, og jeg har jobbet aktivt for å øke den digitale kunnskapen i organisasjonen, sier de Lange.

At hun nå velger å utforske andre muligheter, er en helt udramatisk beslutning. Fremover skal hun jobbe for seg selv, og vil pensle seg mer inn på rådgivning, konsulentvirksomhet og prosjekter.

Feriepraten med Linn de Lange: – Det skapes mye god digital journalistikk

Sjefredaktør Irene Halvorsen beklager at de Lange slutter.

– På de to årene Linn har jobbet i Tun media og Nationen, har vårt mediehus tatt flere viktige steg i digital retning. Linn har lang erfaring fra digitalt arbeid og et godt strategisk blikk, og hun vil bli savnet, konstaterer Halvorsen.

Arbeidet med å sette sammen en ny ledergruppe og organisasjon er i gang. Endringene er nødvendige for å rigge Nationen for utfordringer i fremtiden.

Powered by Labrador CMS