Nicole Myhrer har tidligere jobbet i Avisa Oslo og NRK. Nå blir hun reporter i TV2.no.

MEDIEFOLK:

Nicole Myhrer går fra Avisa Oslo til TV 2

– Jeg er sikker på at jeg som nyhetsjournalist i TV 2 vil få nye utfordringer som jeg vil vokse på.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Nicole Myhrer er ansatt som reporter i TV2.no-satsingen, skriver TV 2 i en pressemelding.

Myhrer har de to siste årene jobbet som journalist i Avisa Oslo. 35-åringen har også erfaring fra NRK, hvor hun har jobbet i Dagsnytt, Alltid Nyheter og NRK.no.

– Nicole er virkelig en stødig journalist. Hun brenner for journalistikk, og for oppdraget TV 2 har. Vi trenger hennes kloke og kreative hode, og lot oss virkelig imponere av hennes genuine lidenskap for journalistikken, sier redaksjonssjef for TV2.no Nyheter, Kaja Kirkerud.

– Etter noen lærerike år i lokaljournalistikken blir det fint å få løfte blikket igjen, og jeg er sikker på at jeg som nyhetsjournalist i TV 2 vil få nye utfordringer som jeg vil vokse på. Jeg brenner for samfunnsoppdraget og menneskene vi lager journalistikk om, og gleder meg veldig til å bli en del av laget og sette dagsorden med gode saker for TV 2 Nyhetene, sier Myhrer.

Hun ser frem til å bli en del av den digitale satsingen til TV2.no.

– Jeg er utrolig glad og motivert for å ta fatt på nye og spennende oppgaver i TV 2. Jeg er imponert over hva TV2.no har fått til hittil, og ser på dette som en unik mulighet til å få være med på veksten videre, avslutter Myhrer.

Powered by Labrador CMS